לחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחיים
    ליאור
    09/07/2015

איך אישה עוצמתית נופלת חזק ולא קמה? איך אישה עוצמתית מרשה לעצמה לבזבז את הזמן היקר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחיים

הוספת תגובה

• לחיים - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    13/07/2015

לפני שאענה על שאלותייך, סוד טכני ובקשה: אני חולק עם טלי את המענה לשאלות משתתפי הפורום באופן שבו אני עונה על שאלות בימים זוגיים וטלי עונה בימים האי-זוגיים - אם ברצונך לכוון שאלה רק אלי, פשוט הציגי אותה בפורום בימים זוגיים... ותודה לך על המחמאה, שירן - אשמח אם תוכלי לכבד באותה מידה גם את הקולגה שלי לפורום.
    לגוף העניין, עוצמה איננה עניין אבסולוטי אלא יחסי. גם אדם חזק עשוי למצוא את עצמו מתמודד עם דברים שחזקים ממנו וירגיש חסר אונים או מובס. כפי שהצעתי לך בתשובתי למטה, אל תתקעי עם הכאב, התסכול, הכעס וכו' - תתעלי אותם לכוח ולנחישות לעשות הכל להביא לשינוי המצב. פני למספר שיחות עם פסיכולוג קליני ו/או מטפל זוגי כדי להמשיך את התהליך הצמיחתי בו התחלת ולקבל הכוונה וכלים שייאפשרו לך להתמודד עם המשבר בצורה אופטימאלית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיים

ליאור
    13/07/2015

ראשית, לא היה לי מושג באילו ימים אתה עונה. זה לא כתוב בשום מקום. אני מכבדת את בקשתך לגבי טלי אולי הגזמתי קצת בתגובותי ואני מתנצלת. לאיזה תהליך צמיחתי אתה מתכוון שהתחלתי? אני לא בטוחה שיש לי כוחות וסבלנות ללכת לפסיכולוג. אני מרגישה כמו משהו שנגמר לי. תודה על ההתיחסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיים - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    15/07/2015

חלוקת הימים ביני לבין טלי היא סיכום פנימי שלנו ואכן אינה כתובה בשום מקום - לכן קראתי לזה "סוד" ועכשיו רק את (וכמה קוראים מזדמנים) יודעת אותו. ומגיעה לך תודה על האצילות שגילית בהתנצלות לטלי. לשאלתך, בתהליך הצמיחתי בו התחלת כיוונתי לפרספקטיבה הבוגרת יותר שיש לך היום על נישואייך ובכלל. ודווקא משום שאין לך כוח וסבלנות ללכת לפסיכולוג, הצעתי לך לתעל את כל הכאב, התסכול וחוסר האונים שאת חווה לכוח ולנחישות לעשות הכל להביא לשינוי המצב. אני מקווה שלא תצטרכי לסבול עוד יותר כדי למצוא את הכוחות לעשות מעשה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיים תודה על הזמן שהקדשת לי

ליאור
    16/07/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו