מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן הזוג של ביתיאוראל17/07/2015
שלום,
ביתי(21) יוצאת עם בחור שהכירה בצבא שניהם משוחררים חברי כשנה וחצי. אני מלכתחילה לא נקשרתי אליו ולא הרגשתי כלפיו יחס אוהד במיוחד.. ביתי מאוד אוהבת אותו והיא גם בת בית בביתו אוהבים אותה
מרעיפים עךליה מתנות וכו' . הוא גם בין בית אצלי אני מתגוררת עם ביתי לבד.. אין אצלי שמץ של גזענות כלפיו . הוא מגיע מרקע אחר לא למד, המנטליות שונה יש מריבות וויכוחים ביניהם .,היא מידי פעם היתה מספרת שהוא משתדל לשנות את דרכיו ולאחרונה אני שמה לב שהיא מסתירה ממני דברים ביחס להתנהגותו כדי שלא התרשם לרעה. מידי פעם שהם בחדר הסמוך שלא במתכון אני שומעת שהוא צועק עליה. היא אמרה לי לאחרונה שהיא מתכוונת להתחתן איתו אחרי שהם יגורו יחד תקופה. היא בינתיםם נרשמה לאוניברסיטה ולא אין שום כיוון ללימודים.. הוא כל עולמה וואני מרגישה גם פחות יחס ממנה כלפי ודיבור לא מנומס.היא .דורשת ממני לבשל יום יום אני נוהגת לבשל ואם קורה שיום אחד לא בישלתי היא מתלוננת ואומרת לי שחובתי לבשל כאם.. אני מבשלת ומכינה להם ודואגת לכל מחסורה ומידי פעם מביאה להם אוכל למקומות העבודהאני מתחילה להרגיש את עצמי כמי נועדה רק לשרת אותם. וסוג של אכזבה. אודה לכם באם תדריכוני כיצד עלי לנהוג.
בברכה,
אוראל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן הזוג של ביתי - תגובה
טלי מנדיוק19/07/2015לאוראל שלום רב,
את אמא של הבת שלך. ואם יש דברים שאת רואה שעלולים לסכן את ביתך בהווה ובעתיד, עליו לסייע לה.
הצעקות שלו שלפיה נקראים אלימות מילולית / נפשית.
כמובן שאין לחפש כל מיני חסרונות שהרי כולנו לא מושלמים, וכולנו באנו לעולם הזה על מנת לתקן את המידות שלנו, וזוהי העבודה האישית ובטח ובטח הזוגית.
אולם אם את חשה שביתך בסכנה - עשי הכל לסייע לה.
לגבי התובענות של ביתך כלפיך (בנוגע לבישול) והתנהגות ה - "מגיע לי", עליך להציב גבולות בעניין בצורה חיובית ואוהבת.
בכלל, לא יזיק לך להגיע לכמה מפגשי יעוץ והדרכה על מנת לחזק אותך, ושתכולי לסייע כנדרש לבת / לזוג.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)