יעוץ בקשר לבעיה עם גיסי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ בקשר לבעיה עם גיסי
    שי
    02/09/2015

שלום
    יש לי בעיה עם גיסי. אני מרגיש שהוא שופט אותי וייתכן שמקור התחושה שלי הוא לא בזה אלא בתחושה לא נעימה שיש לו בגלל ענייני ירושה שאחותי ואני מטפלים בהם עכשיו בעקבות מותו של אבי. למותר לציין שאלה טופלו באופן הכי שוויוני והוגן אבל ייתכן והוא אינו מרגיש כך. שאלתי האם לפתוח את זה איתו, ואם כן - כיצד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ בקשר לבעיה עם גיסי

הוספת תגובה

• יעוץ בקשר לבעיה עם גיסי - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    03/09/2015

ודאי שעליך "לפתוח את זה", לחלוק עם גיסך את תחושתך ולהגיע איתו לרזולוציה כזו או אחרת המניחה את דעת שניכם. אתה יכול ליזום שיחת טלפון איתו ולגשת ישירות לנושא מבלי לעשות מזה עניין גדול, או לחכות שתיפגשו, מכל סיבה, ובהנחה שהאוירה מתאימה לשיחת רעים קצרה ונינוחה, לעשות כן פנים אל פנים. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול לתת דוגמא למקרה

שירי
    03/09/2015

שהוא שופט אותך? אולי.זה רק הרגשה שלך. למה שלא תדבר עם אחותך שהיא אשתו ואיתה אתה מסדיר את ענייני הירושה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו