מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא גרושה עם 2ילדים קטניםצליל29/09/2015
גרושה 10חודשים !מה עושים עם אבא שרק מתקשר מגיע לביקור כמו דוד אחת לשבועיים שלוש שעה יושב עם הילדים והולך מבחינתו לא יכול להגיע פעמיים בשבוע שלא נדבר על שבתות, מה אני מסבירה לילד בן 5וחצי, ובכלל לילד בן שנתיים ועשרה חודשים למה אבא לא גר איתנו?(גם כזוג נשוי לא הרבה תרם ועזר לנישואין עם הילדים אך בכל זאת היה איתנו)וכאן עצוב לי על הילדים, למרות שאני אמא ואבא כאחד תודה לכם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא גרושה עם 2ילדים קטנים - תגובה
טלי מנדיוק29/09/2015שלום לאמא,
צר היה לקרוא על המצב שנוצר. אולם לצערנו גירושין הם חלק מהחיים .
מבחינה חוקית לא ניתן לכפות על האב הסדרי ראייה.
בפועל מה שיכול לתרום ליחסים בין האבא לילדים הוא הקשר החיובי בינך כאמא לבינו. הרבה תמיכה, הבנה, עידוד, כבוד, חברות.... כל מה שניתן על מנת לתת לאבא הרגשה טובה. הרגשה שנוכחותו חשובה וחיובית.
צריך לחזק אותו.
לא תמיד הורות נמדדת בכמות, אלה בעיקר באיכות.
בתור אם חד הורית יש לך עבודה רצינית עם עצמך, וגם למול האב, על מנת לסייע לו לתפקד הכי שהוא יכול.
לא לחפש את השלילי לראות בכל דבר את החיובי.
גם מול הילדים.
הם ברי מזל שהאבא מגיע לראותם. יש ילדים שלא זוכים גם לזה.
הרבה מחשבה חיובית.
בהצלחה,
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)