מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ללכת לבד ליעוץצביה07/05/2008
שלום.
אני מבקשת לשאול שאלה אישית .
היה לי ויכוח קשה עם בעלי ואני מאוד מעונינת ללכת ליעוץ על מנת לבדוק את דרכי , האם דרכי נכונה או שדרכו של בעלי נכונה .
האם עלי לספר לבעלי שאני הולכת ליעוץ ומה תוצאות היעוץ ?
עד היום לא הסתרתי מבעלי דבר וגם בעלי לא הסתיר ממני דבר , אני חוששת שברגע שיוודא לבעלי שהלכתי ליעוץ ולא סיפרתי לו הוא יאבד את האימון בי , כי בעלי הלך בעבר ליעוץ לבדו וסיפר לי עלכך כולל מה שנאמר באותה פגישה .
איך לנהוג ?
חג שמח ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעלונה
טלי מנדיוק07/05/2008ליעלונה שלום רב,
תשובתי היא חיובית.
ספרי ושתפי את בעלך אודות הפגישה אליה את הולכת.
הוציאי את "הויכוח" מהעניין.
ויכוח שקול למאבק כוח.
שקול למלחמה.
ובמלחמה כמו במלחמה אין מנצחים. כולם מפסידים (גם אלה שמנצחים).
הפכי זאת לסוג של שוני בדעות. למידה ותהליך בו אתם נמצאים.
אפילו תציעי לו לבוא יחד איתך לשמוע דיעה של איש מקצוע לגבי הקונפליקט שלכם.
קחי את הלימון והפכי אותו ללימונדה.
בהצלחה!
וחג שמח!
מטלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)