מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר משפחתירחל07/05/2008
חג שמח.
מאחר ומחר חוגגים גם המשפחות במיוחד אצלנו אז רציתי לשאול שאלה לגבי קשר משפחתי .
אחיה של אשתי לא מתנהג יפה , חושב על עצמו בלבד .
אנחנו רוצים לארגן ברביקיו , האם עלינו לבקש ממשפחת אחיה של אשתי להביא משהו לברביקיו כי ביוזמתם לא יביאו כלום הם יגיעו עם ידיים ריקות .
אם לבקש זאת מהם האם אני או אשתי צריכים להגיד להם זאת .
אשתי טוענת שלא צריך להגיד להם כלום ואם לא יביאו זה בסדר מבחינתה, מבחינתי זה לא בסדר וזה מפריע לי מאוד הקמצנות שלהם ואני הערתי לה מספר פעמים על כך ודבר לא משתנה אין לנ\ה את האומץ להגיד לאחיה דבר והיא מבקשת ממני לבלוע ולבלוע , אני מרגיש שאני מתפוצץ ולא בא לי להזמין אותם .
מה דעתך עלי להתפוצץ , לבלוע מחדש ולשתוק כי זה קשר משפחתי ואם לא אתייחס יפה אשתי לא תתיחס יפה למשפחתי שהם נחמדים אליה ואלינו , נדיבים , תומכים בכל התחומים ולא קמצנים .
האם קשר משפחתי תלוי ביחס שלי אל אחיה ועקב כך היחס שלה למשפחה שלי ?
איך עלי / עלינו לנהוג ?????.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחני
טלי מנדיוק07/05/2008לחני שלום רב,
משהו בהתהגותו של גיסך מתסכל אותך מאוד.
אתה צריך לברר מה למה.
מעבר לכל חשוב הקשר שלך עם אשתך. האהבה החברות הפתיחות ושיתוף הפעולה ביניכם.
התרשמתי ממכתבך שהתנהגותו של האח מפריעה גם לאשתך, אך היא שותקת על מנת להימנע מעימותים.
כיוון שהאירוח של מחר מאוד קרוב לא נראה לי שיש פתרון אינסטנט.
נסה בעדינות לשוחח עם אשתך, אולי בכל זאת תגיעו לפשרה בעניין. אם לא אל תלחץ. אל תקלקל לך ולה את אירוח החג.
מה שכן, לאחר החג עשה בירור / עבודה לגבי הקשר עם הגיס.
אולי אפילו תפנה לשיחת יעוץ והדרכה בעניין. אתה נשמע מאוד מתוסכל מהעניין.
אל תשאר מתוסכל. טפל בעניין ברצינות וברגישות.
בהצלחה!
חג שמח!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)