סכסוך בין אחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכסוך בין אחים
    מירי
    11/11/2015

אחי הגדול כבן 37 נהג באלימות,ניסה לחנוק אותה.. וזאת לאחר שאשתו התפרצה עליה בצעקות,וכל זאת בערב חג בנוכחות של אחיינים,הורים וחמתי.
    מאותו ערב חג אני מסרבת לסלוח על מעשיהם בהתנהגותם. למרות נסיון עלוב מצידו לנסות להתפייס ,כשנה אחרי.בימים אלו נולד להם ילד ,והורי שסלחו לו,מצפים שאני ואחותי הקטנה שתינו בוגרות בגילאי 25 ו-,36,שלא מדברות עם האח שנה,נגיע לברית ונתנהג כאילו הכל נפלא..בשנה הזאת הגירסה לא דרכה בבית הוריי,אחי היה מגיע עם האחיינים בלעדיה..
    מה אתם הייתם עושים במצב זה,אני ואחותי חושבות שמעשיהם בלתי נסלחים,ושהיתה להם שנה שלמה לנסות ולתקן ולבקש סליחה..
    אשמח לעצות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכסוך בין אחים

הוספת תגובה

• אי אפשר לשפוט מה הלך ביניהם

ליאור
    12/11/2015

ועצם זה שהם התנהגו כך הם מסכנים ואת צריכה לסלוח להם בכל זאת אחיך. אולי תמצאי זמן ותדברי איתו על זהת אולי הוא לא מבין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכסוך בין אחים - תגובה

טלי מנדיוק
    12/11/2015

אכן מצב קשה ובעייתי.
    ניתן להבין אותך ואת האחות.
    לגבי המשך הקשר צריך לעשות פה התערבות חכמה ומניבה.
    מציעה לפנות לשיחת ייעוץ מקצועי.

בברכה,
    טלי מנדיוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלימות כזאת היא עניין למשטרה

א.אורח
    16/11/2015

אל תרגישי מחוייבת לחדש קשר או לסלוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו