אמצעי משמעת אצל ביביסיטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמצעי משמעת אצל ביביסיטר
    sapir
    19/12/2016

היי
    יש לי 2 בנים ובת, בגילאי הילדות וההתבגרות.
    לאחרונה הבן הגדול וגם הבת החלו לחצות גבולות..הבן שלי התחיל להרביץ לאחיו הקטן, לעיתים יש בינהם מכות, מנבלים את הפה, לא עומד במטלות שלו וכו'.
    לאחר יעוץ החלטנו להנהיג בבית חוקים בעניין, באופן שלכל ילד יש סדר יום וחוקים משותפים לבית,ומי שמפר אותם מקבל עונש.
    במקרה הכי חמור זאת אלימות - שעליה לא עוברים בשתיקה, וכל מי שמרים יד מיד נכנס לעונש לחדר פסק זמן לפחות לשעה שלמה, לפעמים יותר.
    על אי עמידה במטלות יומיות העונש נע בין לא לצאת מהבית באותו יום לבין איסור מחשב. וכו'.
    העונשים יוצרים הרתעה מסויימת...ועדיין אנחנו בתהליך ומנסים גם שיחות וכו'.

הבעיה היא שאני ובעלי יוצאים לחול לשבוע וחצי, והבאנו בחורה לפני צבא שאנחנו מכירים שתשמור על הילדים ותהיה אחראית עליהם.
    השאלה שלי היא איזה סמכויות כדאי לתת בידיה...והאם להשאיר את החוקים האלה גם בזמן החופשה ולתת בידיה את הסמכויות הרלוונטיות?
    או לכל הפחות במקרים של מכות וכיו"ב? ובכלל האם לתת בידיה סמכויות משמעתיות כלשהן...כי סמכות מסויימת נדרשת על מנת להשליט סדר
    והאם לתת לה סמכויות מלאות לאכוף את אותם דברים ועונשים?
    לדוגמה על אלימות נכנסים לשבת בחדר ממ"ד שעה-3 שעות. אי עמידה במטלות הבית לא יוצאים מהבית באותו יום. התחצפות מיוחדת או מעשה חריג לא יוצאים שבוע וכו'.
    או שיש בכך סוג של השפלה כלפי הילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמצעי משמעת אצל ביביסיטר

הוספת תגובה

• נסיעה לחו"ל

טלי מנדיוק
    19/12/2016

שלום רב,

נסיעה לחו"ל באמצע "סדרת חינוך" דורשת תכנון קפדני מחדש. מציעה לעשות זאת במס מפגשים אצל איש מקצוע המומחה לדבר.
    אשמח לסייע...

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו