מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר עם בעליחן26/05/2008
שלום, בעלי ואני כבר לא ישנים יחד מספר שנים, הוא נוהג לישון על הספה, הוא טוען שיותר נוח לו לראות טלויזיה, הילדים כבר רגילים לזה, מלבד זאת היחסים בינינו לא ממש/ טובים, איני מרגישה שאני יכולה לשוחח איתו על הרבה נושאים ואיני פתוחה איתו, יש לי הרבה סודות ממנו רק מפחד לשתף אותו כי דעותיו מאוד שמרניות, כך הוא גם עם הילדים, אני יודעת שיהיה לי טו בבלעדיו כי הוא חוסם אותי, אך אני לא בטוחה שלילדים יהיה טוב בלעדיו וכרגע זה השיקול שלי, אני לא יודעת בכלל איך להתחיל לתקשר איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחן
ד``ר חיים היילפרין27/05/2008את מתארת מצב בעייתי מאד בשפה מאופקת... וחבל שהגעתם לידי כך. אין ספק שיש צורך לרענן את התקשורת – ואת הקשר – ביניכם (הרבה לפני שתשקלי פרידה), והדרך הפשוטה לעשות כן היא לזמן אותו לשיחת נפש (אולי בבית קפה או על בטיול ערב על שפת הים). עצה ריאלית יותר עבורך היא לגשת למטפל משפחתי מיומן (לבדך, בשלב זה), ולפעול ע"פ הנחיותיו. אשמח לעזור לך בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)