אלמן עם שתי בנות מתבגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלמן עם שתי בנות מתבגרות
    זאבי
    28/06/2018

אני אלמן טרי... יש לי שתי בנות מתבגרות ואני ממש לא יודע איך להתנהג איתן עכשיו... מאז שאשתי נפטרה כל אחת מהן בעולם שלה, וגם אני למען האמת, יש זמן משותף אבל כל אחד בחייו, מרגיש שאני לא יכול להחזיק את המשפחה יחד בלי ליצור דינמיקה חדשה שאני לא יודע איך לייצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלמן עם שתי בנות מתבגרות

הוספת תגובה

• אלמן עם שתי בנות מתבגרות

סימונה פלג
    28/06/2018

ערב טוב זאבי,
    תנחומיי.
    כל שינוי שנחווה בחיים יקח לו את זמן ההסתגלות שלו ולמידה החיים החדשים. כל שכן איבוד בן משפחה. כפי שכתבת זה טרי כל כך. וכל אחד עובר את האבל הפרטי שלו. יש אימרה " הזמן עושה את שלו". כתבת שיש זמן משותף, גם אם נדמה שאתם לא ביחד וכל אחד עם עצמו. עצם העובדה שאתם במצב הפיזי יחד. זה טוב. וטוב שתמשיך עם זה. אני מאמינה שדינמיקה חדשה ומשתפת יותר בין שלושתכם תיווצר. תמשיך לעשות את הדברים שאתם עושים ביחד. ועוד משהו חשוב זאבי. אני רוצה שתאמין ושתדע אתה יכול ליצור דינמיקה חדשה אחרת. הרבה סבלנות.אני בטוחה שתוכל להגיע לליבן של הבנות. אשמח להתעדכן.
    בברכה, סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו