מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיי הסתגלות של הבן לבן הזוג החדשליאורה03/07/2018
אני גרושה כבר כמה שנים, יש לי שני ילדים מתבגרים, בן ובת. הגרוש שלי בזוגיות כבר כמה זמן והילדים בסדר עם זה, אני התחלתי לצאת עם גברים, והילדים יודעים את זה, אבל מעולם לא הבאתי אף אחד הביתה עד שזה לא נהייה רציני.
עכשיו אני בזוגיות כבר כמה חודשים והכרתי בינו לבין הילדים, הבת ממש בסדר עם העניין, גם הצלחתי לנהל איתה שיחה בוגרת אחרי המפגש, עם הבן שלי לעומת זאת זה לא הולך כל כך חלק. הוא לא יוצא מהחדר כשבן הזוג שלי מגיע, כשאני רק מזכירה את השם שלו הוא ישר מרים את הטלפון או מתחיל להתעסק בדברים אחרים אם לא בורח למקום אחר. אני מבינה שקשה לו אבל לא יודעת מה לעשות בעניין מבלי להקריב את מערכת היחסים שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשייי הסתגלות
סימונה פלג03/07/2018בוקר טוב ליאורה.
באופן כללי הסתגלות למצבים חדשים היא שונה ואחרת מאחד לאחד. האם באמת היית מוותרת על הזוגיות בגלל הקושי של בנך להסתגל לחברך? איך מערכת היחסים שלך עם בנך בנושאים אחרים? האם יש פתיחות בינכם?
האם אתם מדברים ומשתפים האחד את השני? גיל ההתבגרות הוא גיל מאתגר בפני עצמו. ילדים חווים הממון שינויים בכל המישורים. בלי קשר לבן זוגך החדש הייתי דואגת שתיהיה תקשורת פתוחה בינינו. להגיע אליו דרך דברים משותפים שאתם יכולים לעשות. וכןןן , אני יודעת שבגיל זה הילדים מסתגרים וההורים פחות מענינים. ובכל זאת למצוא משהו שיחבר אתכם ויהווה עניין ויחד לכם. ואולי משם , במשך הזמן, יעלו הנושאים שמטרידים אותו. ופתיחות לדבר . אשמח להתעדכן.
בברכה,
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)