שיתוף יתר של האם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיתוף יתר של האם
    ליאור
    08/07/2018

ההורים שלי בהליכי גירושין. אמא שלי ואני תמיד היינו קצת חברות, אבל פה היא כבר ממש נסחפה, אני כבר לא ילדה אבל אני עדיין לא צריכה לשמוע את כל הדברים שהיא ואבא שלי עוברים...
    ניסיתי להגיד לה את זה והיא באשכרה נעלבה, אמרה שהיא כל כך לבד בכל זה ושעליי היא יכולה לסמוך... אז אמרתי לה שבסדר ומאז היא הפסיקה לצנזר יותר מבעבר... אין לי את הכלים להתמודד עם זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיתוף יתר של האם

הוספת תגובה

• שיתוף יתר של האם

סימונה פלג
    08/07/2018

שלום ליאור יקרה
    מה שלומך?
    מערכת יחסים היא דו כיוונית. אם נוצר מצב שצד אחד מביא את כל כולו בלי פילטרים והצד השני סופג וסופג. אין איזון ומערכת כזאת לא יכולה להמשך לאורך זמן מן הסתם. את כותבת דבר מאוד חשוב." אין לי את הכלים להתמודד עם זה". את לא אמורה להתמודד עם אובר מידע. לכך יש אנשי מקצוע שמיומנים לכך. את יכולה לתמוך באהבתך כבת. אני מציעה לך כן לשתף את אימך ולדבר איתה על מה שאת מרגישה. ולחשוב למי היא יכולה לפנות או לשתף במה שעובר עלייה. הקושי שאת חווה הוא מעבר ליכולות שלך. ואתן צריכות אחת את השניה.
    אשמ להתעדכן,
    המון בהצלחה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו