מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן זוגי רוצה להיפרד בפעם השניהשבורה21/07/2018
התחתנו לפני כמעט 30 שנה, לפני 10 שנים התגרשנו בשל בגידתו בי, הגירושים היו מהירים, מייד ידענו שזאת הייתה טעות להתגרש כי אנחנו מאוהבים ואוהבים, סך הכל היינו גרושים פחות משנה וחזרנו להיות יחד... בשנה האחרונה אין בינינו יחיסים, הוא טוען שלא נמשך אלי יותר, אנחנו מסתדרים מצויין, ואוהבים אחד את השניה, אך אני זקוקה לחום ואהבה וקשה לי הריחוק, אני אוהבת אותו, הוא הודיע לי לפני כמה ימים שהוא עוזב, קשה לי מאוד, הוא לא מוכן ללכת לטיפול, טוען שאין לו אף אחת אחרת הוא רוצה להיות לבד... לא יודעת אייך להתמודד עם זה, יש לנו עד 2 ילדים שגרים בבית.. תמיד אהבתי אותו יותר משהוא אהב אותי, אך לא ציפיתי ליום הזה... הלב שלי נשבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן זוגי רוצה להיפרד בפעם השניה
סימונה פלג12/08/2018שלום שבורה.
ליבי ליבי איתך. כואב לקרוא.
עצתי לך למצוא כוחות נפש להרים עצמך משיברון הלב שאת חווה ולו למען 2הילדים שיש לך בבית.
אני מקווה שתמשיכו להיות בקשר טוב ובתקשורת טובה בכל הנוגע לילדים.
שולחת חיבוק
בברכה,
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)