קשר עם אחות שחזרה בתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר עם אחות שחזרה בתשובה
    גלי
    24/07/2018

אחותי חזרה בתשובה... אנחנו באות מבית חילוני על גבול האתאיסטי ולכן זה שינוי מאוד גדול. אני שמחה בשבילה שהיא מצאה את הכיוון שלה אבל היא התחילה להיות מטיפה וצדקנית ולהעיר לי על דברים שאני עושה או להתעלם לחלוטין מדברים שלא נראים בעיניה. אני מאוד מנסה לשמור איתה על קשר תקין אבל אני רק כועסת ונעלבת. זה לא בגלל הדת אלא בגלל ההתנהגות שלה שהשתנתה, אני יודעת שאפשר גם אחרת. היא לא מקשיבה למה שיש לי לומר לכן לדבר איתה על זה כרגע לא בא בחשבון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר עם אחות שחזרה בתשובה

הוספת תגובה

• קשר עם אחות שחזרה בתשובה.

סימונה פלג
    24/07/2018

גלי שלום.
    ידוע שחוזרי בתשובה רוצים להשפיע ולהראות כמה דרכם החדשה נכונה וטובה. יש כאלה שמנסים לעשות זאת בדרך כפתיית ויש כאלה שפחות. הם ידברו על הדת וכו, אבל ידעו לכבד את האחר שלאו דווקא חושב כמותם.
    צריך הרבה כוחות נפש להיות ליד מישהו שמנסה להשפיע בכל דרך אפשרית על דעותייך, ולא רק הדת ,דרך אגב. גם טבעוניים בחלקם ינהגו ברצון אז להשפיע. ולא תמיד קל להיות לידם.
    עצתי, ברגע שאת מרגישה שזה יותר מדי באותו רגע, לקחת צעד אחורה. כפי שאת כותבת, "אני כועסת ונעלבת" נכון לעכשיו ,אני מבינה שאין עם מי לדבר. תתרחקי מעט, שמרי על עצמך ובריאותך הנפשית.
    דבר נוסף, אם מתפתחים עימותים, אל תכנסי למקום זה.
    תקשורת מתקיימת כשיש דו שיח בין 2 אנשים ומעלה. כאן לפי תיאורך. יש צד אחד שרוצה להשמיע ולא לשמוע.
    המון בהצלחה ,
    בברכה,
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו