בניית קשר עם בת דודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניית קשר עם בת דודה
    מרב
    02/08/2018

בעקבות אירועים שונים לפני 15 שנה נותק קשר עם משפחתה של דודתי. לפני שנה גילינו שכל השנים הללו אמרו לבת דודה שלי כל מיני שקרים עלינו ועל הסיבה לנתק. אחי ואני חידשנו איתה את הקשר, לא כדי להגיד לה ששיקרו לה אלא שתדע במעשים שזה לא נכון ושאנחנו המשפחה שלה. היא צעירה ממני ב-12 שנה ואני יודעת שהעבודה הזו מוטלת עלי, לא נראה שהיא נוטרת טינה או משהו כזה אבל היא לא ממש משתפת פעולה עם הקשר... היא אמנם צעירה אבל היא לא ילדה, מה לעשות? להתעקש על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בניית קשר עם בת דודה

הוספת תגובה

• בניית קשר עם בת דודה

סימונה פלג
    02/08/2018

מרב יקרה.
    אני מברכת אותך ואת אחיך שחידשתם הקשר עם בת דודתכם.
    הרבה פעמים אנחנו רוצים להשפיע על הסובבים אותנו, גם אני כמנחה רוצה מאוד לעזור ולהשפיע,
    אך
    אין הדבר בידינו. אנחנו יכולים להשתדל ולנסות. אנחנו לא יכולים לגרום לצד השני לעשות צעד או שינוי כלשהו. כרגע בחירתה של בת דודתך, הוא לא לשתף פעולה. זה שלה, לא שלך. אתם תמשיכו להיות בקשר ברמה שמתאפשרת לכם. וימים יגידו כמה היא תרצה להיות איתכם יותר בקשר. אתם את שלכם עושים וזה מה שחשוב.
    המון בהצלחה
    בברכה,
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו