מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בניית קשר עם בת דודהמרב02/08/2018
בעקבות אירועים שונים לפני 15 שנה נותק קשר עם משפחתה של דודתי. לפני שנה גילינו שכל השנים הללו אמרו לבת דודה שלי כל מיני שקרים עלינו ועל הסיבה לנתק. אחי ואני חידשנו איתה את הקשר, לא כדי להגיד לה ששיקרו לה אלא שתדע במעשים שזה לא נכון ושאנחנו המשפחה שלה. היא צעירה ממני ב-12 שנה ואני יודעת שהעבודה הזו מוטלת עלי, לא נראה שהיא נוטרת טינה או משהו כזה אבל היא לא ממש משתפת פעולה עם הקשר... היא אמנם צעירה אבל היא לא ילדה, מה לעשות? להתעקש על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית קשר עם בת דודה
סימונה פלג02/08/2018מרב יקרה.
אני מברכת אותך ואת אחיך שחידשתם הקשר עם בת דודתכם.
הרבה פעמים אנחנו רוצים להשפיע על הסובבים אותנו, גם אני כמנחה רוצה מאוד לעזור ולהשפיע,
אך
אין הדבר בידינו. אנחנו יכולים להשתדל ולנסות. אנחנו לא יכולים לגרום לצד השני לעשות צעד או שינוי כלשהו. כרגע בחירתה של בת דודתך, הוא לא לשתף פעולה. זה שלה, לא שלך. אתם תמשיכו להיות בקשר ברמה שמתאפשרת לכם. וימים יגידו כמה היא תרצה להיות איתכם יותר בקשר. אתם את שלכם עושים וזה מה שחשוב.
המון בהצלחה
בברכה,
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)