טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לא ממש משפחתי, יותר זוגי, אבל אשמח לשמוע עצה. הסיפור סבוך - בת הזוג של הבן שלי עזבה אותו 3 חודשים אחרי החתונה. ההורים שלה הם חברים מאוד טובים של בן זוגי (. יש לבן זוגי חבר'ה מהצבא והם עושים יחד הרבה אירועים וזה מאוד חשוב לו. לי מאוד קשה להיות באירועים האלה כי אני רואה שם את ההורים של כלתי לשעבר. אני יודעת שזה לא אשמתם ושבסופו של דבר כל העניין לטובה אבל קשה לי להתמודד איתם כשאני רואה אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר טוב ליזה, כשם שכתבת " בסופו של דבר כל העניין לטובה..." אני ממליצה להיאחז בידיעה הזאת ומשם להמשיך הלאה. לזכור שהפרידה הייתה לטובה. לשים בצד את משקעי הרגשות הנילווים בברכה סימונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד