מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר של אמא שלי לביתנילי26/08/2018
מצבה הבריאותי של אמא שלי לא טוב ואני רוצה שהיא תעבור לגור אצלנו. בעלי ממש לא מוכן לזה בגלל כל מיני סיבות, חלקן הגיוניות יותר ואחרות פחות. אני לא יודעת איך לשכנע אותו... בכל זאת מדובר בבריאות ובביטחון של אמא שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר של אמא שלי בבית
סימונה פלג27/08/2018בוקר טוב נילי יקרה
אני אענה לך מהמקום האישי שלי.
אני הייתי באותה סיטואציה לפני כמה שנים. הורי עברו לגור איתנו , ביחידת דיור שהייתה לנו בחצר. אבי ז"ל היה מאושר ושמח. אמי חייה התהפכו. היא לא הרגישה בנוח, לא היה לה טוב, היא קיטרה כל הזמן. והחיים שלנו התהפכו בהתאם.
אחרי שנה ו7 חודשים הם חזרו לביתם.
מסקנתי כבת, כמנחה, כאדם.
להוציא אדם מבוגר מהבית שלו, מהטריטוריה המוכרת לו. היא דבר לא נכון ולא בריא.
שימי לב , בטרם אמך עברה לגור איתך, ישנם כבר חילוקי דעות בינך ובין בעלך. זה לא ילך וישתפר עם הזמן, אם אמך תגור אתכם. נקודה למחשבה.
הייתי בודקת איך אפשר לעזור לאמא בדרכים אחרות, ולהיות איתה בקשר יום יומי. דבר שאני מניחה שאת עושה.
המון בהצלחה ובריאות
בברכת שנה טובה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)