מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים משפחתיים רגישים לפני פיצוץאסף12/09/2018
קצרה היריעה מלפרט פה את כל הסאגה המשפחתית, אבל בקיצור - אחרי נתק של 15 שנה נותר קשר בין המשפחה שלי לבין דודה שלי. אבא שלי, אח של אותה הדודה, נפטר לפני יותר מעשר שנים. נראה שבין אחותי לדודה שלי יש כל מיני חיכוכים סמויים שעל פני השטח לא נראים קשורים למערכת היחסים ביניהן אלא לתפיסות עולם - ימין-שמאל, דתי-חילוני, והן כל הזמן מתגרות אחת בשנייה ומרגיש שהן עושות דווקא. לא אני זה שיצרתי את הקשר מחדש אלא דווקא אחותי, אבל נראה שהיא זו שמזמינה את הפיצוץ ששוב ינתק ביניהן את הקשר. אחותי רוצה שאהיה בצד שלה ולא מקבלת את זה שאני נותן לה תשובות ניטרליות או חמור מזה כאלה שמצדדות דווקא בדודה, הדודה לא מדברת איתי על זה באופן ישיר אלא זורקת הערות סרקסטיות על המצב. אני חושש שהקשר ביניהן לא יחזיק מעמד וחמור מזה- יהיה שוב ניתוק מכוער שממנו כבר לא תהיה דרך חזרה. יש לציין שכולנו אנשים בוגרים, אחותי ואני בגילי ה-30 ודודה שלי מתקרבת ל-60. מרגיש תקוע באמצע ומנסה להיות ניטרלי ככל הניתן אבל זה מאוד מכביד עלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות במשפחה.
סימונה פלג12/09/2018שלום אסף.
כפי שציינת מדובר באנשים בוגרים. ולך אין שליטה על התנהגותם והתיחסותם אחד אל השני.
הייה נאמן לעצמך ועשה מה שנראה לך ראוי . מעבר לזה , זה לא בידיים שלך.
בברכת שנה טובה
ופחות מריבות
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)