מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתנה שלא אהבתי מהאשהאנונימי19/10/2018
קיבלתי מאישתי מתנה יקרה שלא ניתנת להחלפה \ החזרה ליומולדת.
היא חשבה שזו תהיה מתנת החלומות שלי אבל לא כך.
כמובן שבעת קבלת המתנה שיחקתי אותה מופתע ומאושר אבל בפועל אני אוכל את עצמי מאז.
יש מתנות רבות אחרות שהייתי מגדיר חלומות שלי.
האם להמשיך "לשחק את המשחק" ? או להיות כנה איתה ?
אני מניח שבגלל שזה לא ניתן להחזרה לא כדאי לי לבאס אותה ופשוט לזרום, אבל כפי שהיא מכירה אותי היא תגלה את זה בעצמה בשלב כלשהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנה שלא אהבתי מאשתי
סימונה פלג25/10/2018בוקר טוב אנונימי
אני תמיד טוענת שבסופו של דבר האמת יוצאת לאור. אולי הייתי מעדנת את חוסר האהבה שלי למתנה כשאני אומר לה זאת. ואם כבר להגיד אז בעיתוי נכון. ורק אתה תדע מתי.
בסופו של דבר היא תגלה.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?
האם אתם עצלנים?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)