מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה בזמן קשיים בזוגיותדנה30/10/2018
שלום לכולם
אני בגיל ה30+ נשואה 7 שנים +2בנים
במהלך שנות הנישואין היו קשיים על רקע פערים בהשקפות עולם, קשיים בגידול הילדים....
לפני חצי שנה לאחר ריב קשה הכולל קללות והשפלות החלטתי לעצור את זה ונסעתי לאמא שלי עם הילדים.
במהלך השבוע הראשון בעלי לא יצר קשר ולא שאל לשלומם של הילדים.
לאחר עידוד של המשפחה הוא יצר קשר וחזרתי הביתה.
ראיתי שאנחנו לא מצליחים לשוחח בכלל.
לפתע גיליתי התכתבויות עם נשים. אחת מהםן הייתה בעבר בקשר רומנטי איתו.
בבירור ראשוני על הבחורה טען בעלי " אני הייתי לבד, הייתי חייב לדבר עם מישהו"
בסופו של דבר גיליתי שהשיחות יתנהלו עוד שלושה חודשים נוספים. (רק שיחות ללא מפגשים)
במקביל התחלנו תהליך של פרידה וחזרנו לאחר חודשיים לנסות שוב.
בזמן הפרידה ניהל רומן פיזי עם אישה נוספת.
עכשיו הכל מאחורינו,
אני בתוך הלב סלחתי אבל מרגישה שאני לא במקום הנכון מבחינה התפתחותית שלי.
אשמח לשמוע חוות דעת על כל ההתנהלות שהייתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה בזמן קשיים בזוגיות
סימונה פלג28/11/2018דנה יקרה ערב טוב,
מתנצלת על איחור התשובה. משום מה לא ראיתי את שאלתך. סליחה.
ועכשיו לענינך:
לדעתי ההתנהלות עברה למקום של חוסר אמון והרגשה כבדה ביחסים. למרות שהיתה פרידה. לדעתי משהו באמון נסדק. וכשיש סדקים זה פתח לקרעים. ולדעתי ייעוץ , הדרכה, טיפול יכולים לעזור או להאיר את המקום בו אתם נמצאים.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)