מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להגיב??חוה01/06/2008
שנינו נשואים עשרות שנים ועובדים מחוץ לבית. ביקשתי מבעלי שפעם ביום ירים אלי טלפון לדקה אחת בלבד מתוך 7 שעות עבודה שעובד, וידרוש לשלומי, ויגלה התעניינות בי, לקבל תשומת לב, וזה דרך חיזור- הוא לא עושה זאת בטענה ש"שוכח" שיש כאלה בעבודה שלו שמסיחים את דעתו ולא עושה זאת בכוונה. וכשאני ארמתי אליו טלפון בכדי להיות היוזמת...., מה היתה תגובתו? :"תרימי אלי טלפון רק למקרים דחופים בלבד ואת שאר הדברים יכולים לדבר בבית..". נפגעתי מאד, שאחרים אצלו במקום הראשון ואני האחרון, ואני מרגישה זלזול אדיר ומובנת מאליו. נשבעתי שארים אליו טלפון רק למקרים דחופים בלבד!!!, אני מרגישה דחוייה, בעלי גורם לי להתרחק ממנו וכולם אצלו במקום הראשון. מה לעשות?? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוה
טלי מנדיוק01/06/2008לחוה שלום רב,
נשמע כי התקשורת הזוגית שלכם בעניין הטלפונים במהלך היום - לא מובנת.
אני מציעה שתנסי להסביר לבעלך את חשיבות עניין הטלפונים במהלך היום, הסבירי לו את אשר על ליבך.
במידה ואינך מצליחה לקבל ממנו ולו הבנה בנושא, אני מציעה שתפנו אפילו לשיחה אחת או שתיים עם איש מקצוע שינסה לגשר ביניכם, ולעורר אמפטיה והבנה אצל שניכם.
לא להתייאש....
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)