חיבור בין הבת לאשתו של האבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיבור בין הבת לאשתו של האבא
    אורית
    29/11/2018

אני גרושה כבר הרבה שנים, הגרוש נשוי בשנית ויש לו משפחה משלו, הוא בקשר טוב עם בתנו המשותפת ואני שמחה על כך. לבת שלי יש קשר טוב עם אשתו של אבא שלה ואני מעודדת את זה, אבל בזמן האחרון היא יותר ויותר פונה אליה ואני לא יכולה שלא להיעלב ולהרגיש מחוץ לעניינים. אני והיא בסדר אבל הקשר מאוד ענייני ולא אישי או אינטימי לעומת מה שנראה לפחות הקשר שלהן. אני חלילה לא רוצה לחבל ביחסים שלהן (למרות שחשבתי על זה לא פעם...) אבל אני אשמח לקבל עצה איך להתמודד עם זה ביני לבין עצמי ואיך לחזק את הקשר ביני לבין הבת שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיבור טוב בין הבת לאשתו של האבא

סימונה פלג
    29/11/2018

אורית יקרה שלום
    בינך לבין עצמך יקירה. את תמיד תהיי האמא שלה. לא משנה כמה ומה מישהי אחרת תעשה את תמיד תהיי האמא.
    אני מציעה לעשות איתה שיחות, זמן קבוע של שתיכן אחת לאחת. לשמוע אותה ולשתף אותה בדברים שאת עוברת, עבודה, חברות. ליצור תקשורת של שיתוף ועשיה של דברים שאתם אוהבות לעשות יחדיו.

בהחלט לא לנסות לחבל בקשר.
    בברכה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו