כל הנטל נופל עלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הנטל נופל עלי
    שירז
    11/12/2018

אני הצעירה מבין שלושה אחים, אבא שלי נפטר לאחרונה ואמא שלי סובלת מבעיות בריאותיות רבות ועכשיו אחרי אבא שלי גם מדיכאון. אני היחידה שדואגת לאמא שלי, גם מבחינת חברה וגם מבחינת כלכלת הבית. האחים הגדולים שלי בכלל לא מעורבים, אחד גר מחוץ לעיר והשנייה גרה קרוב אבל פשוט אין לה כח לזה. אני לא רוצה לנטוש את אמא שלי אבל אני מותשת ואני לא יכולה יותר לעשות הכל בעצמי, זה גם עולה לי בחיים הפרטיים שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל הנטל נופל עלי

הוספת תגובה

• כל הנטל נופל עלי

סימונה פלג
    11/12/2018

שירז יקרה שלום
    כואב לי לקרוא שאלה פני הדברים. יחד עם זאת את לא יכולה להמשיך לקחת את כל העול על כתפייך. מכל הסיבות. ואת לא יכולה להכריח את אחייך לעזור. זה צריך לבוא מהם.
    אני מציעה שתבדקי אפשרויות לעזרה נוספים. אולי משהי שתבוא להיות איתה וגם פעילות שאמך יכולה ללכת במהלך היום.
    אולי להתייעץ אפילו עם עובדת סוציאלית.
    כל הכבוד לך על העזרה והטיפול באמך.אבל את חייבת למצוא את האיזון בין חייך הפרטיים לבין הטיפול באמא
    בברכה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו