טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אמא שלי נפטרה בשנה שעברה, אנחנו מנסים למצוא דרך לשמר את הזיכרון שלה, יש המון רעיונות נהדרים כמו קניית חלקה בקק"ל, מתן מלגה על שמה וכדומה, אבל אנחנו, הילדים, לא מצליחים להגיע לפשרה ולהסכמה. כל אחד חושב שהרעיון שלו הכי טוב ומייצג אותה בדרך הטובה ביותר. ככה היה גם בבחירת המצבה ואני ויתרתי ואני לא מוכנה לוותר הפעם ואני כבר ממש נואשת. גם ככה זה נושא שקשה לי להתמודד איתו וזה ק מכביד על העניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אסתי יקרה שלום. תנחומיי . אני לא יודעת כמה אוכל לעזור לך בנידון. מפני שכל אחד מושך לכיוון שלו. ועד שלא תיהיה איזשהי הסכמה, זו באמת בעיה. אולי אולי לפגוש מישהו שיוכל לגשר בינכם? בברכה סימונה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד