מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה שהיא מקטינה את הקשיים שליתהל30/12/2018
בת 22, השתחרתי לא מזמן מהצבא ועכשיו אני בשנת השלמות של לימודים לקראת אוניברסיטה. אני מרגישה שאני לא יכולה להתלונן אן להגיד שקשה לי בלימודים וככה זה היה גם בצבא, כל פעם שאני מעזה לפתוח את הפה אמא שלי ישר קופצת ואומרת שכשהיא הייתה בצבא או כשהיא הייתה בלימודים ובמקום לתמוך בי ולעודד אותי היא רק מקטינה אותי ואת הקשיים שלי. במקום לשמוח על זה שהחיים שהיא נתנה לי קלים יותר משלה, היא מבטלת את הקשיים שאני מתמודדת איתם... את יכולה לנחש מה התגובה שלה כשאני אומרת לה שזה מה שאני מרגישה... אני עובדת אבל לא מספיק כדי לצאת מהבית ואני ממש לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגישה שהיא מקטינה את הקשיים שלי
סימונה פלג30/12/2018תהל יקרה
מרגש לקרוא את הרצון שלך להצליח, ללמוד, להיות עצמאית ולגדול כבן אדם,
קחי נשימה עמוקה, אל תשתפי את אימך במה שאת מרגישה או חווה, תמעיטי בשיתוף.
ודבר שני, אל תקחי ללב יקרה. זה נשמע קל להגיד, אבל זה לא. זכרי: " זה שלה, לא שלך" התגובות שלה.
המשיכי ללמוד, לעבוד ולחתור לעצמאות וביטחון.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)