טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אמא לארבעה ילדים, הכי קטן בן 3 והכי גדולה בת 10. עובדת משרה מלאה. כמובן שאני מאוד אוהבת אותם אבל לאחרונה הם משגעים אותי, לא מקשיבים לי, כל אחד עושה מה שבראש שלו ולא עוזרים בשום דבר בבית למרות הבקשות, הדרישות, הציוויים. אז זהו, נגמר לי הכוח אליהם ואין לי יותר סבלנות, מחכה לרגע שהם כבר ילכו לישון ועזבו אותי בשקט... זו לא דרך לחיות או לגדל ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ליאת יקרה ערב טוב, צר לי לקרוא על הקושי שאת חווה. וזה באמת קשה. אני מציעה לקחת כמה מפגשים אצל מנחה שתוכל להוביל ולהאיר לך את הדרך להתגבר על התחושה שאת חווה וללוות אותך. בברכה סימונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד