טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בעלי ואחיו שותפים לעסק ומחברים טובים הם ממש הפכו לאויבים. הם לא מדברים אחד עם השני, העסק מתדרדר ומחוץ לעניינים שקשורים לעבודה הם לא מוכנים להיות ביחד באותו החדר. אני וגיסתי לא יודעות מה לעשות ואיך לעזור להם לשקם את היחסים ביניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צהרים טובים נועה צר לי לשמוע, לקרוא שאלה הם פני הדברים. לדעתי גורם שלישי צריך להתערב ולעזור לאחים. לא הייתי מציעה לכן להתערב. הם צריכים יועץ לעסק, וממליצה גם הדרכה לשניהם מהצד המשפחתי. וזאת כדי לא להגיע לכעוס ארוך מאוד. המון בהצלחה, בברכה סימונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד