טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
החמות שלי מאוד קשה איתי. היא לא חושבת שאף אחת מספיק טובה עבור הבן שלה. היא לא נעימה אליי, מדברת בטון מזלזל ולא סבלנית. אני מרגישה הרבה חוסר ביטחון לידה, ובעלי לא עוזר ממש כי הוא שותק לידה. זה ממש מעיק עליי. מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תמר יקרה שלום. הנושא מאוד מורכב מאז ומתמיד. חמות וכלה . היתי אומרת לך לא לקחת ללב. את הרי נשואה כבר לבן שלה. זו עובדה ואף אחת לא תיקח את מקומך. אבל, ואני ממליצה לך , לחשוב על כמה מפגשים עם מנחה או איש מקצוע שיעזור לך לבנות את הביטחון שלך עם עצמך למול המצב שאת עומדת בו. שהוא לא קל. הייתי מציעה גם לבן זוגך לשוב על עבודה והדרכה בשבילכם למען הזוגיות שלכם. בברכה סימונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד