מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית משמעת בגיל ההתבגרותאורית22/03/2019
בני בן 11 וחצי ולאחרונה פחות משקיע בלימודים מתחצף.
כאשר אני מבקשת שילך ללמוד ובעלי בבית הוא לא מקשיד ובעלי אומר למ אני צועקת עליו לידו.
הוא מגמיד אותי לידו והילד לא מקשיב.
אני לא יכולה יותר לריב איתו ולא רוצה גם.
חשבתי לומר לו שאם יקח אחריות יקבל דמי כיס .
מה דעתכם?
או להתעלם מכך שמזלזל כי לי ממש אין כח יותר לריב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית משמעת בגיל ההתבגרות
אורית22/03/2019אין לי אפשרות ללכת לטיפול עם בעלי רוצה לדעת מה לעשות בתנאים כאלו לטובת בני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות משמעת בגיל ההתבגרות
סימונה פלג23/03/2019אורית יקרה שלום.
את מתארת שינויים בהתנהגותו של בנך, טבעי לחלוטין, בין אם זה גיל ההתבגרות או לאו.
כמה נקודות לתשומת ליבכם כהורים:
1. לא לתווכח מול הילד., ממליצה לכם לשוחח בינכם ולעשות תיאום עמדות לגבי נושא השיעורים ועוד נושאים .
2. לא לצעוק על הילד. במיוחד כשהילד מתחיל תקופה רגישה בחייו. הצעקות לא יובילו לשום דבר. רק להיפך ממה שאתם רוצים.
3.אני לא תומכת בדמי כיס כפרס למשהו שעושים.
4. בהחלט, לא מסכימה לזלזול בבני אדם, ובפרט הורים. זה משהו שאתם צריכים לנהל עליו שיחה ברורה.
5. תיאום עם בנכם, איך ומה עושים בנושא השיעורים.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)