טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
סימונה שלום אני בת 14 ויש לי אח בן 16. מרגישה שאימא שלי כל הזמן מצפה ממני לעזור במטלות הבית, וממנו לא מצפה לכלום כי הוא בן. זה ממש מציק לי האפליה המגדרית הזו. ניסיתי פעם אחת לדבר איתה על זה, אבל זה מרגיש שזה כל כך מושרש אצלה שהיא ממשיכה לחזור על זה. מה אפשר לעשות? זה ממש מכעיס אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלמוג יקרה ערב טוב את כותבת שנראה לך שזה מושרש אצל אימך. ואני מניחה שיש בזה משהו. אני מציעה לך לעבוד על הערך העצמי. מה הכונה? חזקי עצמך בדברים שאת אוהבת לעשות. בדברים שמסבים לך אושר והרגשה טובה. אני יודעת שזה נשמע אולי נדוש להגיד " אל תקחי ללב". העובדה היא שאת לא יכולה לשנות את אימך. ולכן נסי לשנות אצלך. וזה בדברים שצינתי קודם. בברכה סימונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד