בת 23 משבר נפשי עם ההורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 23 משבר נפשי עם ההורים
    מישהי אומללה
    04/05/2019

שלום, אני בת 23 וחצי גרה אצל ההורים יחד עם אחי בן 13, אחותי הגדולה 27 כבר נושאה וגרה מחוץ לבית. יש לנו קשר משפחתי טוב + בדר"כ, אבל ההורים שלי מאוד שתלטנים ומעורבים בחיים שלי. אני עובדת יחד עם אחותי בעסק של אבא.
    ביום שישי האחרון היה לנו ריב משפחתי שכלל גם אלימות פיזית וכתצאה מכך נקרע הגיד בזרת ביד של אבא שלי. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי חוץ מזה שאני ממש רוצה שהאדמה תבלע אותי. חבר אין לי, גם חברות טובות אין לי לסמוך או לשתף. אני חושבת לעזוב את הבית, אבל אני כ"כ ילדה של ההורים שאפילו לא יודעת איך מתחילים ומה החיים בחוץ. אני אטצרך למצוא עבודה חדשה כנראה.
    בבקשה אשמח לעזרה וייעוץ אני לא מפסיקה לבכות בחדר לבד. ואת הנעשה אין להשיב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 23 משבר נפשי עם ההורים

הוספת תגובה

• בת 23 משבר נפשי עם ההורים

סימונה פלג
    04/05/2019

מישהי אומללה יקרה ערב טוב.
    אני חושבת שעם כל הכאב וההקשרות להורים את צריכה לצאת לחיים עצמאיים. לצד הכוונה וליווי של קאוצר.
    התחלות ושינויים הם דבר לא קל, אך זה מתבקש.
    אכן יקרה, את הנעשה אין להשיב אך את העתיד, המשך הדרך את יכולה לשנות ולעשות אחרת.
    אני מציעה שתתחילי בהצעות בעיתון לגבי עבודה ולראות מה מתאים לך ולהגיש מומעדות. לצד זה לבדוק על שכירת חדר.
    בברכה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו