אח גדול שלא מוכן להתפשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח גדול שלא מוכן להתפשר
    אנונימית
    15/10/2019

אחי הגדול רוצה לטוס איתי לחו"ל לנופש של 3 ימים ביעד קרוב באירופה בתור מתנת יום הולדת. אני אמרתי לו שאני אסירת תודה אבל לא מעוניינת לטוס בכלל, לא משנה עם מי ולאן. חשבתי לעצמי, שאם הוא מוכן לשלם כל כך הרבה כסף, למה הוא לא מוכן לממן לי מתנה או כמה מתנות שמסתכמות באותה עלות? אמרתי גם להורים שלי שאני מעדיפה מתנה אחרת, וכל המשפחה מגבילה אותי בכסף, וכופה עלי סכום מאוד קטן. אני לא חובבת קניות איפור, ספא, אני רוצה מתנה שתהיה מיוחדת ופרקטית. (גם לחופשה בתוך הארץ אין לי חשק). אני לא מבינה, כי אם קודם היו מוכנים להשקיע עשרות אלפי שקלים, למה עכשיו לא? איך לשכנע את המשפחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח גדול שלא מוכן להתפשר

הוספת תגובה

תמונה

• אח גדול שלא מוכן להתפשר

סימונה פלג
    15/10/2019

אנונימית יקרה ערב טוב.
    ראשית מזל טוב.
    שנית, לא ההיתי מנסה לשכנע את המשפחה. אם לא מתאים לך הנסיעה , שזה ממש בסדר כמובן, אל תסעי. ואם אין הבנה למתנה אחרת. תשחררי. אינני יודעת מה השיקולים או מה עומד מאוחרי עניין המתנה והנסיעה,
    אך אם זה לא מתאים ואין הבנה למתנה אחרת. שחררי יקרה.
    בברכה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אח גדול שלא מוכן להתפשר 2

אנונימית
    15/10/2019

תודה שניסית לעזור, אבל עברו כמה שבועות מאז יום ההולדת שלי. אני עומדת להכנס לתקופה לחוצה וכנראה שלא אוכל לנסוע לחו"ל מעבר לכך שאיני רוצה. לא קיבלתי מתנת יום הולדת ממשית, למרות ההבטחות. אני בהחלט לא מתכוונת להשאר ללא מתנת יום הולדת. אני חייבת עזרה, בבקשה. אני **לא** חושבת שהאולטימטום שהציבו לי- או טיול או מתנה בעלות סמלית, נחשב הוגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• המשך תשובה לאח גדול

סימונה פלג
    15/10/2019

הייי
    אני יכולה להבין לליבך אנונימית. אך יחד עם זאת, חשוב לי לציין שאין לנו שליטה על התנהלות או החלטות של אנשים, גם אם הם בני המשפחה שלנו. אבל, יש לנו שליטה והחלטה על איך אנחנו נתייחס למה שקורה לנו. ומכאן הייתה ההצעה שלי. אני מאחלת ומקווה שכן תקבלי איזשהי מתנה ובמיוחד מה שאת רוצה ומאחלת לעצמך.
    אגב, אוליטמטום לעולם לא עזר לאף אחד בשום נושא ובשום מקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אח גדול שלא מוכן להתפשר 3

אנונימית
    15/10/2019

זה אולטימטום שהציבו לי, לא אני הצבתי. איך אוכל לשכנע את אחי והמשפחה שאני ראויה למתנה אחרת בעלות של הטיול לחו"ל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• המשך תשובה

סימונה פלג
    15/10/2019

היי אנונימית
    אינני יודעת איך תוכלי לשכנע את אחיך והמשפחה למתנה אחרת.
    אני מכירה דרך אחת והיא להגיד ולשתף במה שאת מרגישה ומבקשת.
    המון בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אח גדול שלא מוכן להתפשר 4

אנונימית
    15/10/2019

זה בדיוק מה שאמרתי, אבל הם לא מקשיבים או לא מבינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו