מידע רפואי
פורומים
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- תזונת תינוקות
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- ליקויי למידה, טיפול בקשיים רגשיים
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- גניקולוגיה נערות
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר איתמר בוצר
אורטופד ספורט ומנתח תחומי טיפול: פגיעות סחוס, פריקת כתף, קרע במיניסקוס, קרעים של הלברום, קרע ברצועה הצולבת, קרעים בגידי השרוול המסובב ועודד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
מנהל הפורום

- קונפליקט בין מטופל למלווה בנוגע לביקור רופאשחר10/12/2019
כבר הרבה זמן שאמא שלי לא מכבדת את הזכויות שלי כמטופלת בביקורים אצל רופא, ובדגש על הזכות לכבוד או צנעת פרט. למשל, כשאני מבקשת להוריד בגדים מאחורי הווילון, גם אם זה רק בגד אחד (למשל להוריד חולצה ןלהשאר עם חזיה) ואמור לקחת שניה, אמא שלי מתעקשת שאני לא אעמוד מאחורי הווילון ואתפשט מול הרופא. הרופאים במצבים האלה, לא אומרים כלום או מסכימים עם אמא שלי. אני עברתי את גיל 18 ואין לי מלווה אחרת. יש לי בדיקות יותר אינטימיות לעבור, ואני פוחדת שאמא שלי תמשיך להרשות להפקיר אותי ואת הכבוד שלי. היא מחטטת לי בטלפון וחוקרת אותי לפני כל יציאה מהבית. אני לא יודעת איך אצליח ליצור קשר עם עובדת סוציאלית או גורם אחר אם ארצה להתלונן. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונפליקט בין מטופל למלווה
סימונה פלג11/12/2019שחר שלום.
על אימך לכבד את פרטיותך ועלייך לקבל החלטה לאפשר זאת. ולדרוש זאת. זו זכותך המלאה והחשש מה , ואיך לעשות נתונה בידייך בלבד.
אומץ, אומץ לדרוש את מה שאת מרגישה שמגיע לך.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונפליקט בין מטופל למלווה בנוגע לביקור רופא
שחר11/12/2019זה מה שאני אומרת לה, אבל היא מנסה להחליט על גופי והרופאים מקשיבים לה במקום לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?