קונפליקט בין מטופל למלווה בנוגע לביקור רופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונפליקט בין מטופל למלווה בנוגע לביקור רופא
    שחר
    10/12/2019

כבר הרבה זמן שאמא שלי לא מכבדת את הזכויות שלי כמטופלת בביקורים אצל רופא, ובדגש על הזכות לכבוד או צנעת פרט. למשל, כשאני מבקשת להוריד בגדים מאחורי הווילון, גם אם זה רק בגד אחד (למשל להוריד חולצה ןלהשאר עם חזיה) ואמור לקחת שניה, אמא שלי מתעקשת שאני לא אעמוד מאחורי הווילון ואתפשט מול הרופא. הרופאים במצבים האלה, לא אומרים כלום או מסכימים עם אמא שלי. אני עברתי את גיל 18 ואין לי מלווה אחרת. יש לי בדיקות יותר אינטימיות לעבור, ואני פוחדת שאמא שלי תמשיך להרשות להפקיר אותי ואת הכבוד שלי. היא מחטטת לי בטלפון וחוקרת אותי לפני כל יציאה מהבית. אני לא יודעת איך אצליח ליצור קשר עם עובדת סוציאלית או גורם אחר אם ארצה להתלונן. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• קונפליקט בין מטופל למלווה

סימונה פלג
    11/12/2019

שחר שלום.
    על אימך לכבד את פרטיותך ועלייך לקבל החלטה לאפשר זאת. ולדרוש זאת. זו זכותך המלאה והחשש מה , ואיך לעשות נתונה בידייך בלבד.
    אומץ, אומץ לדרוש את מה שאת מרגישה שמגיע לך.
    בברכה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• קונפליקט בין מטופל למלווה בנוגע לביקור רופא

שחר
    11/12/2019

זה מה שאני אומרת לה, אבל היא מנסה להחליט על גופי והרופאים מקשיבים לה במקום לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו