מידע רפואי
פורומים
- הורות טבעית
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- פוד קואצ'ינג, אימון להרזיה
- תרופות סבתא
- פטרת ציפורניים
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- רפואת עור משלימה
- פסיכיאטריה
- NLP דמיון מודרך
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- זכויות רפואיות
- גניקולוגיה ורפואה סינית
- טיפולים אסתטיים בלייזר
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- נתק בין הבן הבכור להוריויעל11/12/2019
בני הבכור בן 32,גר כבר 8 שנים מחוץ לבית,מפרנס את עצמו בכבוד. מזה שנה וחצי לא מגיע לבקר בביתנו. התקשורת בינינו היא חד צדדית,אני שולחת ווטסאפים והבן לא עונה,מנסה להתקשר והבן לא עונה. הבן הבכור לא מדבר עם הבן האמצעי מזה 10 שנים. הבן האמצעי התחתן לפני שנה,הבן הבכור הגיע ל-5 דקות לחתונה והלך. הבן האמצעי עם אשתו גרים ביחידת דיור שסמוכה לביתנו.
באירועים משפחתיים הבן הבכור מגיע,אך נמנע מלדבר איתנו-ההורים,מעדיף לדבר עם שאר בני המשפחה האחרים.
אנחנו ההורים ניסינו לקבוע עם הבן הבכור מפגש,אך הוא מסרב.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתק מהורים
סימונה פלג11/12/2019יעל יקרה.
צר לי לקרוא על הנתק. אני מבינה שעשית כל שיכולת לחדש הקשר, אך ללא הועיל. הרפי.
אני מאמינה שאם הקשר אמור להתחדש ובנך ירצה ל. בכך. זה יקרה.
כרגע , שום לחץ או ניסייון לא יועיל. ואני מציעה להרפות, נכון לעכשיו.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד