מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה שהודעותיי ימחקו דחוף!!!!!!לינדה10/06/2008
שם ההודעה:חוסר יחס של בעלי למשפחתי מאת סניוריטה תאריך: 30 לאפריל 2008
חוסר אמון מאת חסויה תאריך:21 לאפריל 2008
וויכוח מאת חסויה 12 לאפריל 2008
האם היה עליו לידע אותי מאת נירית 26 למרץ 2008
מיואשת לחלוטין סינתיה 11 למרץ 2008
למה לא רוצה להפרד? מאת ניקול 31 לינואר 2008
דילמה בזוגיות מאת יונית 2 לינואר 2008
מה דעתכם? מאת שרית 26 לדצמבר 2007
עזרה להורים גבול? 21 לפברואר 2008
עזרה להורים מאת תמי 23 לדצמבר 2007
אשמח מאוד אם תמחקו הודעות הללו בהקדם האפשרי זה מאוד דחוף לי
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה
ד``ר חיים היילפרין11/06/2008עם כל הרצון לעזור לך, מאחר ואין שום דרך לדעת מי עומד מאחורי הודעות אלה ובכלל, אין באפשרותי להענות לבקשתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני חייבת שזה יימחק
לינדה11/06/2008כי יש בזה המון פרטים אפשר להתקשר אליך או משהו....? זה מאוד מאוד חשוב לי שזה יימחק אנא מכם!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה
ד``ר חיים היילפרין12/06/2008כן, את יכולה ליצור איתי קשר טלפוני... אבל, כפי שכתבתי לעיל, אין שום אפשרות למחוק הודעות ישנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)