איך מחליטים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מחליטים?
    גילי
    17/06/2008

הי, אני בת 26 ולאחרונה נפרדתי מחבר שלי לאחר 4.5 שנות חברות. אני אדם מאוד מתלבט מטבעי, ומזה זמן רב מצאתי עצמי מתלבטת האם להמשיך את הזוגיות או להפרד, צעד שכמובן לא הועיל לביסוס הזוגיות. הזוגיות שלנו מתאפיינת מזה זמן מה בחוסר סבלנות הדדי ואנו רבים הרבה. מצד אחד קשה לי לוותר עליו, שכן יש לנו חברות אמיתית ותקשורת טובה ואני מניחה שההתלבטות שלי תהיה לגבי כל בן זוג, ומצד שני אני כאמור לא יודעת מה אני רוצה...לפעמים אני חושבת שכדאי שאצא עם אנשים נוספים כדי לבדוק את הרצון האמיתי שלי. חבר שלי רוצה לחזור, ואני אמביוולנטית. מה שכן, אני יודעת שאם אכן נחזור זה חייב להיות תוך כדי התמודדות עם המצב והליכה לטיפול זוגי. התוודעתי לשיטת "אימאגו" וזו נשמעת לי התחלה טובה. שאלותיי הן - האם לדעתכם כדאי לי ללכת לטיפול לאור העובדות והאם תוכלו להמליץ לי על מטפלים. מצאתי את מכון שינוי בהרצליה, אך אינני רוצה ללכת למקום מבלי לקבל המלצות תחילה.

תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מחליטים?

הוספת תגובה

• למתלבטת

טלי מנדיוק
    17/06/2008

שלום רב,

4.5 שנים של קשר שיש בו "...חברות אמיתית ותקשורת טובה....." בהחלט שווה הליכה לטיפול זוגי.

ואם בשיטת האימגו שווה עוד יותר.

1. כאפשרות ראשונה אני דווקא ממליצה לכם על סדנא בת 3 ימים של אימגו. המנחים המקוריים מגיעים לארץ פעמים בשנה. לדעתי הם אמורים לתת סדנת אימגו באוגוסט. צלצלי לאגודה לטיפול משפחתי 097467064 וקבלי פרטים. את יכולה לצלצל גם אלי אשמח לתת לך עוד אינפורמציה.
    סדנא מקסימה ונהדרת!!!

2. אם אין מקום ופיספסתם, בהחלט אפשר לגשת לקבל טיפול זוגי לפי שיטת האימגו. (ובסיום הטיפול לעשות את הסדנא)
    איך לבחור מטפל באימגו? רצוי שיהיה עם הסמכה קלינית בטיפול באימגו. ובעלי הסמכה אין הרבה בארץ. הרבה מטפלים עובדים אימגו, אבל רובם לא מוסמכים.

אשמח שתגיעו אלי.

אם לא, שוב פנו לאגודה לטיפול משפחתי קבלו רשימה באזור מגוריכם.

בהצלחה!

טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו