חברה שרבה על כל דבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה שרבה על כל דבר
    דפ
    09/07/2008

יש לי חברה טובה וכיף לי איתה מאד ,הבעיה היא שהמשפחה שלה נוהגת לריב על כל דבר והיא מעבירה את דפוס ההתנהגות הזו גם בחברות שלנו ואין כמעט שבוע שהיא לא מפתחת מריבה על מה שלא יהיה,המצב הזה בלתי נסבל ועוכר מאד את היחסים היפהפיים שיש ביננו בימים הטובים. אני יכולה לשתוק אבל מעצבן אותי על מה היא מסוגלת לריב וזה מעכיר את מצב רוחי כך שגם אם לא אענה לא בא לי עליה באותו זמן. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה שרבה על כל דבר

הוספת תגובה

• לדנה

טלי מנדיוק
    10/07/2008

לדנה שלום רב,

המצב שאת מתארת נשמע מתסכל מאוד.

צריך לתקשר איתה. לנסות להסביר לה מה את מרגישה.

אם לא , אני לא רואה שום פיתרון מלבד התרחקות / פסק זמן וכו.

אולי זה ילמד אותה על חומרת רגשותיך.

בהצלחה!

טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי יש רעיון נוסף?

דפ
    10/07/2008

תודה על תגובתך,אנחנו מדברות הרבה אבל היא מאשימה אותי במריבה וברור לי שאני לא הייתי יוצרת מריבה על שטויות כאלה ,אין לי דרך להוכיח לה שאלמלא הריצה שלה לריב ,פשוט לא הייתה מריבה.לעשות הפסקה בקשר לא שייך כרגע (ארוך מידי כדי לפרט) אולי יש עוד רעיון להפסקת המריבות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו