ייעוץ זוגי ונפשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ זוגי ונפשי
    א
    30/07/2008

שלום אני בת 34 נשואה מזה כ- 15 שנה 2 ילדים , אני כבר לא בקשר אינטימי עם בעלי מזה שנים!! וכי כל אחד חי את חייו ,לפני כשנה התחלתי הליך גירושין ולפני כחודשיים ממש לפני חתימה על ההסכם גיליתי כי הוא בוגד בי (ובצדק גבר לא יכול לחכות..וגם אני לא) הוא הבטיח כי נלך לייעוץ וכי לא צריך להתגרש ולפרק את המשפחה.עד היום מזה כחודשיים לא קרה כלום..הוא לא פונה לאף גורם שיעזור לנו הוא ממתין כי אני העשה זאת..מצבי הנפשי ממש לא טוב ,לא טוב לי בחיי הנישואין ואין אני יודעת מה לעשות..אני זקוקה לייעוץ קודם כל בשביל עצמי אחר כך זוגי ומשפחתי... רציתי לדעת היכן אני יכולה לקבל גם ייעוץ נפשי..תרופתי..וגם ייעוץ זוגי באותו מקום בהקדם האפשרי מבלי לחכות חודשיים כפי שמחכים בקופת החולים. אני תושבת י-ם תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ זוגי ונפשי

הוספת תגובה

• לא.

ד``ר חיים היילפרין
    31/07/2008

אינני יכול להמליץ כאן על גופים מסחריים (כמדיניות). עצתי לך היא לפנות באופן פרטי לפסיכולוג העוסק גם בטיפול זוגי, ולהתייעץ איתו (או איתה) לגבי הצורך בטיפול תרופתי (את המרשם תוכלי לקבל מרופא המשפחה או מפסיכיאטר אליו תיגשי בנפרד).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו