מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני אימא שחולה ולא מסוגלת להתמודדAS25/08/2008
ברגע שהבת רוצה למשל משהו והיא לו מוצאת אותו בכלל . היא רגילה להאשים אותי במילים. אימא את מחביאה את לו זוכרת איפה את סשמה את זה . את מגעילה איזה אימא נו נו ומתחילה לצעוק אני לא מסוגלת לשמוע אותה מיתפרצת היא צועקת ואני מנסה לעצר אותה ולהגיד לה .למה את צועקת אני שומעת אותך אני כאן . ואני מנסה אבל כולכך קשה לי מאוד מאוד לשמוע אותה. ומרגישה הרגשה חרה כזאת. שלו מסוגלת להיות בבית באותו רגע . זאת הרגשה מה לעשות איך למנוע ממנה היתנהגות כזאת ובזמן החופש רציתי לציין שהיא בלי ריטלין אס אר 20 מיליגרם בבת אטחת לוקחת . מה עושים . אני גם ככה יש לי קשיים מעל ומעבר בחיים היא לו מוכנה ללכת לשיחות .עולה לתיכון ומודאגת מאוד מאוד מלימודים . ילדה שחושת שלו מקבלת שלו אוהבים אותה ןיודעת שאין לה חברות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל AS
טלי מנדיוק25/08/2008שלום רב,
נשמע כי ביתך בגיל ההתבגרות, בנוסף סובלת מבעיות התנהגות הדורשות טיפול תרופתי ונפשי- והיא מגיבה לחולשה שלך ולקושי שלך לקיים הורות סמכותית כלפיה.
עצתי היא שתלכי את לקבל עזרה והדרכה הורית.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)