בן זוג ללא חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן זוג ללא חשק
    גלית
    26/11/2008

אני בת 25 גרה עם חברי........מתחילת קשר לא היה מעוניין ביחסי מין הוא רוצה פעם בחודש ......שום שיחות איתו לא עוזרות......רק מאשים אותי...טוען שבגלל שאני קונה דברים שלא צריך בחנות הורג לו חשק.....שבגלל שאני קופצת לו לתוך השיחה הורג חשק.......או שאני לא מטפחת עצמי למרות שגם בימים שאני מטפחת עצמי מאוד מתעלם ממני כליל. עכשיו לאחר שנת הכרות הוא טוען שבגלל שאני לא יפה אין לו חשק עליי. האם בחורה צריכה להיות פצצה לוהטת עם אופי מדהים כדי שהבנזוג ירצה לקיים יחסים פעם בשבוע מינימום? האם על בחורות שנראות סביר ללא ידע מיוחד בפיתוי הגבר נגזר לחיות כמו נזירות?? אני ניסיתי לשנות את האופי שלי אך הוא טוען שזה לא מספיק והוא לא מוכן ללכת לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן זוג ללא חשק

הוספת תגובה

• לגלית

ד``ר חיים היילפרין
    27/11/2008

התשובות לשתי השאלות הרטוריות שהצגת שליליות בתכלית, כמובן, ויש לי רושם שאת מודעת לכך. השאלה היחידה שנותרת היא מדוע את מסכימה ומשתפת פעולה עם ההתעללות הזאת. מאחר ומגיע לך, כמינימום, גבר שיחשוק בך, שלא יתחמק בתירוצים אינפנטיליים, ושיסכים לטפל בבעיות, עליך להציב בפניו אולטימטום - או שהוא עושה תפנית משמעותית וניגש איתך (או לבדו) לטיפול, ומפגין, בסופו של יום, שינוי מהותי מהנ"ל, או שאת עוזבת אותו לאנחות. (והזכרי בבדיחה על אותה עלמה שהגבר שלה היה עסוק מדי בערבים מכדי להתפנות אליה. לא אכפת לי שתעשה מה שבא לך, הודיעה לו; אני עושה סקס כל יומיים בתשע בערב - איתך או בלעדיך...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו