מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה -התייעצותנטשה18/12/2008
אני במריבה עם אחות של בעלי לא נשואה וגדולה ממני בלמעלה מעשור שנים המצב הגיע לכך שאנחנו לא מדברות כלל . אני נפגעתי ממנה מאד על משפטים שירתה בי ועל כך שנסתה להתערב לי בלי סוף במערכת הזוגית. היא כועסת שפגעתי בה ומאידך מקנאה על כך שיש לי בן ולה אין נוסף לכך ממורמרת על מצבה (לא נשואה ,ללא ילדים) . היא משחירה את שמי בפני כל מי שהיא יכולה לרוב במשפחה . מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטשה
ד``ר חיים היילפרין19/12/2008את אינך מדברת עם גיסתך אך נשמעת פגועה מאד. יש לך שתי אפשרויות - לפתח "עור עבה" וללמוד להתעלם מאמרותיה (שבסיסם בקינאה שהיא חשה כלפיך); התעלמותך ממנה ומהערותיה יגרמו לה בסופו של דבר לחדול מכך. לחילופין, את יכולה לתקשר איתה באופן אסרטיבי - ישיר, גלוי וכן - אודות רגשותיך (כמה את פגועה וכמה חשוב לך שלא תפגע בך) ושאיפתך לחיות איתה בשלום. תקשורת נכונה עשויה לעשות נפלאות כאן. יתכן ובעלך עשוי לסייע לך בזה, ואת תמיד יכולה להיוועץ באיש מקצוע כדי לקבל הנחייה מפורטת יותר כיצד לעשות זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)