שאלה -התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה -התייעצות
    נטשה
    18/12/2008

אני במריבה עם אחות של בעלי לא נשואה וגדולה ממני בלמעלה מעשור שנים המצב הגיע לכך שאנחנו לא מדברות כלל . אני נפגעתי ממנה מאד על משפטים שירתה בי ועל כך שנסתה להתערב לי בלי סוף במערכת הזוגית. היא כועסת שפגעתי בה ומאידך מקנאה על כך שיש לי בן ולה אין נוסף לכך ממורמרת על מצבה (לא נשואה ,ללא ילדים) . היא משחירה את שמי בפני כל מי שהיא יכולה לרוב במשפחה . מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה -התייעצות

הוספת תגובה

• לנטשה

ד``ר חיים היילפרין
    19/12/2008

את אינך מדברת עם גיסתך אך נשמעת פגועה מאד. יש לך שתי אפשרויות - לפתח "עור עבה" וללמוד להתעלם מאמרותיה (שבסיסם בקינאה שהיא חשה כלפיך); התעלמותך ממנה ומהערותיה יגרמו לה בסופו של דבר לחדול מכך. לחילופין, את יכולה לתקשר איתה באופן אסרטיבי - ישיר, גלוי וכן - אודות רגשותיך (כמה את פגועה וכמה חשוב לך שלא תפגע בך) ושאיפתך לחיות איתה בשלום. תקשורת נכונה עשויה לעשות נפלאות כאן. יתכן ובעלך עשוי לסייע לך בזה, ואת תמיד יכולה להיוועץ באיש מקצוע כדי לקבל הנחייה מפורטת יותר כיצד לעשות זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו