מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כל הזמן עצובהסיגל19/12/2008
איניני יודעת איך להתחיל, יש כל כך הרבה. אני נשואה כעשר שנים+שני ילדים. מתחילת נישואינו יחסינו לא היו טובים, אך הדרדרו כבר בזמן ההריון, יחסים אינטימים כבר לא מתקיימים בכלל כשנתיים, אני ממש לא מעוניינת בזה איתו וזה גם הדדי מצדו, גם הוא לא מנסה וזה טוב לי. במשך השנים היה לי נח ככה, הוא חי את חייו ואני את חיי, אך בזמן האחרון משהו קורה לי, אני מרגישה שאני חייבת חיים אחרים, אני בת 35, עוד מעט לילדים יהיו כבר את עיניינהם ואז מה? יש לציין שמידי פעם הוא מאיים שהוא הולך לרבנות והוא רוצה להתרגש ואז פתאום כאילו כלום. החיים מתנהלים שבקושי אנחנו מתראים נושאי שיחה ותקשורת אין בככל. אני רוצה לציין שאין סיכוי בעולם שזה ישתנה. אין לי משיכה אליו בכלל ולדעתי זה הדדי. מה לעשות? חייבת עזרה מיידית, איך אסתדר כלכלית? עם הילדים? מה אני צריכה לעשות? איך מתחילים? אין לי עם מי לחלוק מה שעל ליבי, לכן מבקשת עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל
טלי מנדיוק19/12/2008לסיגל,
טוב שפנית לעזרה באתר.
זה כבר צעד אחד לכיוון של שינוי.
טוב שאת מבינה שככה זה לא יכול להמשיך.
את זקוקה לשינוי.
מציעה לך לפנות לעזרה מקצועית על מנת לתכנן את העתיד שלך ושל משפחתך.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליץ מאוד על טיפול זוגי
דורון16/01/2009אני ממליץ מאוד על טיפול זוגי ויש לי את הפתרון בשבילך
*** ההודעה נערכה - נא לא לציין פרטים שיש בהם משום פרסום לגוף מסחרי **** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חשבתי על משהו שיעזור לך
אוריאל05/02/2009מה שיתן לך את האושר
טיפול זוגי,משפחתי וכו'
*** ההודעה נערכה - נא לא לציין פרטים שיש בהם משום פרסום לגוף מסחרי **** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני חשבתי שקראת את תגובתי לעיל
ד``ר חיים היילפרין06/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
טלי מנדיוק09/02/2009לסיגל,
אני אענה לך את התשובה הכי בנאלית.
את צעירה, בריאה, 2 ילדים - החיים לפניך!
קדימה לכי לסדר אותם ולערוך שינוי רציני.
לאור פנייתך אני ממליצה שתפני לקבלת יעוץ וליווי מקצועי בשינוי.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)