שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אירית
    19/01/2009

אנו נשואים 8 שנים +ילדה בת 5.5אנו זוג בני 35 . התקשורת הזוגית ביננו לא טובה בכלל (הרבה פעמים אני אומרת משהו והוא מבין אותי אחרת) הוא מתעקש שהבין נכון יש גם בעיה של אמון כי אם אני מסבירה לו שהתכוונתי למשהו אחר אז הוא לא מאמין ואומר שהוא לא טיפש ווהוא מבין טוב מאוד למה התכוונתי. הוא אמר לי באחת הפעמים שאין לו משיכה מינית אלי. אנו מקיימים יחסי מין אחת ל-4 חודשים (בערך) ,לא קל לי איתו אי אפשר לנהל איתו שיחה תרבותית מבלי שבאמצע יגיד איזה מילה לא יפה או שיתייאש ויגיד תעזבי אותי וכדומה. אני מרגישה שהוא לא ישר ולא הוגן כלפי. הוא לא מעוניין ללכת לשום יייעוץ ואפילו בפעם האחרונה שדיברתי על זה הוא אמר טוב טוב יאללה במין זילזול. הוא טוען שאיתי כלום לא יעזור ומאשים אותי בכל מה שלא יהיה. אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות אין לי כוחות בבקשה תעזרו לי אין לי הורים ולא אחים או אחיות אני ממש שבורה. אסור להגיד לו כלום אם אני אומרת זה נגמר בויכוח שבסופו ברור שאני אשמה . מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• לאירית

טלי מנדיוק
    19/01/2009

לאירית שלום רב,

אכן מצב לא טוב.
    כמובן שאתם זקוקים לעזרה בדחיפות.
    אם הוא מסרב תלכי לבד לטיפול.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו