מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם אבא שליצחי22/01/2009
שלום, שמי צחי ואני בן 16. בבית הספר שלי נתנו לי מערכת לא מסודרת ככה שיש לי ביום מסוים שעתיים של חלון ושעה חינוך ולאחר מכן הביתה. בתחילת השנה דיברתי עם הוריי על זה אך הם לא הסכימו שאני אבריז מהשעה הזו. בכל זאת, מדי פעם הברזתי מהשעה הזו ואתמול זה התגלגל וגיליתי להם על זה. אבא שלי רתח והודיע לי שאני לא הולך לבית הספר יותר (זו הסיבה שאני כרגע בבית) וגם שהוא לא רוצה לדבר איתי. הוא נפגע מאוד מהעניין שהמרתי את פיו, וניסיתי לדבר איתו בבוקר, אך הוא לא מוכן לתת לי הזדמנות לכפר על מעשיי ולתת לי הזדמנות נוספת. אז עכשיו יש לי 2 בעיות: א. אני רוצה לחזור לבית הספר, ואני מבין שמה שעשיתי היה שגוי. ב. אני רוצה לתקן את יחסיי עם אבא שלי, אבל זה לא נראה כאילו הוא מוכן או אפילו רוצה שהם יתוקנו. אני לא יודע מה לומר לו כדי לסדר את העניין, ניסיתי להסביר לו שאני מבין על מה הוא כועס ואני מצטער ושזה לא היה בסדר ושאני לא אעשה את זה שוב אם הוא ייתן לי הזדמנות נוספת, אבל שוב, הוא לא מוכן לדבר איתי. כבר לא מעניין אותי העניין של בית הספר כמעט, הכי חשוב לי כרגע להסדיר את היחסים בינינו. אם מישהו יוכל לתת לי עצה מה לעשות אני אודה לו מאוד. אני צריך עזרה דחוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצחי
ד``ר חיים היילפרין23/01/2009אני מניח שעוד כמה ניסיונות גישוש מצידך, עוד יום יומיים לכל היותר, ואבא יתרצה וידבר איתך. בסופו של דבר הרי ברור שתחזור לדבר איתו וגם ללכת לבית הספר... כל מה שאתה צריך לעשות זה להתאזר בסבלנות, להמשיך לבקש שיסלח לך - להכין את השיעורים שאתה מחסיר בינתיים - וברגע שיתרצה, ליישר את ההדורים ביניכם. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)