קשר עם הבן הקטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר עם הבן הקטן
    משה
    25/01/2009

שלום רב! אני אבא לשני בנים, הגדול כבן 9 והקטן עוד מעט בן 3. מזה כחצי שנה אני נתון להרגשה מוזרה שכאילו אני לא מספיק אוהב את הבן הקטן....אני בתוך תוכי יודע שהדבר לא נכון בכלל אך ההרגשה המוזרה והמחשבות כל הזמן אצלי בראש. הקטן שונה מהילד הגדול בכך שהוא יכול לשחק לבד, לראות TV לבד לזמן ארוך יחסית ללא תלות בנו ההורים אך זה לא אומר שאני לא מפנה לו זמן. בכל זמן פנוי שיש לי אני משחק איתו, מדבר איתו, הוא ילד ממש מתוק ואני ממש לא מבין מאיפה צצות לי בראש המחשבות. רציתי לדעת האם אתם מכירים תופעה כזו? אני מנסה כל הזמן לא לחשוב על זה אך המחשבות חוזרות אלי.אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר עם הבן הקטן

הוספת תגובה

• למשה

טלי מנדיוק
    26/01/2009

למשה שלום רב,

אנני יודעת מפנייתך האם מדובר במחשבות עקב מצב מסויים או אירוע שקרה או מצב אוביקטיבי כל שהוא - או האם מדובר במחשבות שוא טורדניות ואובססיביות.

אני מציעה שתעשה בדיקה רצינית בנושא ותפנה למספר שיחות עם איש מקצוע.

בהצלחה!

טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

משה
    29/01/2009

טלי שלום! המחשבות הן אכן מחשבות שווא טורדניות שלא קשורות לשום מקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה

טלי מנדיוק
    29/01/2009

למשה שלום רב,

אם המחשבות אכן שווא וטורדניות ולא קשורות לשום מקרה אני מציעה שתפנה לאיש מקצוע שם תקבל עזרה וטיפול איך להתגבר על מצב זה.

בהצלחה!

טלי מנדיוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו