אינטרנט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינטרנט
    דידי
    09/02/2009

שלום לכולם,ביתי בת ה9.5 מודעת לסכנות האינטרנט ויש שיחות בבית על הפלוסים והמינוסים בעניין. בשבוע האחרון אני רואה(בהיסטוריה)שהיא מחפשת אתרים של נשיקות בן גבר לאישה ,נשיקות ולוהטות וכו,אציין שאין לי בעיה עם זה הגברת שלי מתבגרת (אומנם מוקדם לטעמי)אך זה טיבעי. השאלה היא,האם לומר משהו בעקיפין או ישירות על העניין ?כאשר אתה מקליד נשיקות היא גם מקבלת אתרים של אירוטיקה ודברים שאינה צריכה להחשף בגילה הצעיר מה לעשות?תודה אני'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינטרנט

הוספת תגובה

• לאני

טלי מנדיוק
    09/02/2009

לאני שלום רב,

ביתך צעירה מידי מכדי להשתמש באינטרנט.
    האינטרנט, על כל מעלותיו טומן בתוכו גם סכנות.

במידה והדבר נגיש לה, פני לטכנאי מחשבים שיערוך חסימה לנושאים / אתרים באינטרנט.

בנוסף, את יכולה שלא להרשות שימוש במחשב אלה בבקרת הורים.

לגבי סקרנותה הטבעית והמבורכת, עודדי פניה אליך ותני לה מידע והתייחסות כנדרש.

בהצלחה!
    טלי מנידוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעירה...

דידי
    09/02/2009

תודה על תשובתך אך היום הילדים לומדים עם האינטרנט וניתן לחסום אתריי פורנו אבל לא אתריי נשיקות וכו' ,אם אחסום כל אתר המחשב כבר לא יהיה רלוונטי לא??!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אחותי

שרון
    14/02/2009

בת 9.5 וגם היא משחקת באינטרנט והיא לצערי כן ניחשפה לארוטיקה(ככה קוראים לזה?)בגלל כל מיני גורמים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו