ניתוק קשר עם הילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוק קשר עם הילדים
    רגל פטישית
    05/03/2009

הילדיםי שלי עזבו את הבית בגילאי 20+ והם מנתקים את הקשר אני מחפשת גורם שיוכל לדבר אתם האם יש גורם כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוק קשר עם הילדים

הוספת תגובה

• לאריאנה

טלי מנדיוק
    05/03/2009

לאריאנה שלום רב,

האם הם מנתקים את הקשר איתך?
    או האם הם מתקשים לשמור על קשר איתך?
    המילה ניתוק דראמטית פה.

אם הם מנתקים את הקשר מימך - אז השאלה שלי מדוע? האם קרה משהו?

אם הם מתקשים לשמור על קשר איתך, זה סיפור אחר. והוא נובע מההיסטוריה שלכם, מהקשר במשפחה, מכמה את יוזמת וכמה הם. איך את שומרת על לכידות המשפחה וכו.

אני מציעה שתפני לעזרה לקבלת יעוץ והדרכה.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יוזמת אבל הם לא רוצים להפגש

רגל פטישית
    05/03/2009

אני יוזמת אבל הם לא רוצים להפגש בכל מיני תירוצים אולי פעם בחדשיים וזה לאחר הפצרות הם רק מבקשים כסף אני גידלתי אותם לבד והם מאד אהבו אותי. אני לא יודעת מה גרם לשינוי הדרמטי הזה שגורם לי לשבר גדול בחיי .כמעט ודאי שאלה השפעות זרות ואני חייבת במתווך(חבר או מישהו אחר) שידבר איתם.כי כל מה שאעשה לא יעזור. חייבת לדעת את הגורם לשינוי הדרמטי הזה לדעתי הסתה..ואני מבקשת לדעת אם ישנם אנשי מקצוע מגשרים או מומחים אחרים שיוכלו למצוא את הד רך אליהם ולדבר איתם תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאריאנה

טלי מנדיוק
    05/03/2009

כמו שאמרתי - פני לקבלת יעוץ ועזרה מאיש מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו