מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילמהתהילה26/04/2009
אני לא יודעת ממה להתחיל.
אנחנו משפחה מסורתית ואפילו דתיה . 5 ילדים מקסימים כל אחד באשר הוא . לבני הגדול יש חברה.
בתחילת הדרך היא אף אהבה את ענין הדת ואז במהלך השנים נראה לי שזה חונק אותה. ועתה כאשר מגיעה אלינו עם רכב לפני השבת. ואז כנראה נוסעים בשבת (כמובן בלי שנראה )
מאוד מציק לי . האם לומר לה לא לומר אני לא יודעת מה לעשות. אני פוחדת לפגוע בה . נכון שהם ילדים גדולים אבל ???????. אנחנו משפחה דתיה אשר רוצים לשמור עלהשבת כהלכתה .
אני לא רוצה לפגוע גם בבני. ואני לא רוצה שילדיי האחרים גם ילמדו זאת פשוט . לא מתאים להלך הרוח שלנו בבית . הציעו לי כן לדבר ולא לשמור . אבל אני יודעת שאם אני יומר זאת היא תפגע ואני לא רוצה לפגוע לא בה ולא בבני. ולהרחיק אותם מאיתנו הם ילדים גדולים. 20+ . חשובה לי ההרמוניה במשפחה חשובה לי האחדות .. מה אני עושה כיצד אני מסבירה זאת לסובבים אותי (בעלי) מהיכן להתחיל. קשה לי מאוד. אני בין הפטיש לסדן. איך אני מסבירה שצריך לקבל כל אחד באשר הוא האם להתעלם או לבקש או לקבל זאת כמובן מאליו. נא תשובתכם תודה !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתהילה
ד``ר חיים היילפרין27/04/2009אני מציע לך לשוחח בפתיחות עם בנך על רגשותייך. נסי להגיע איתו להבנות (פשרה) אופטימליות. קבלי את מה שלא תוכלי לשנות. הדבר נכון גם לגבי שאר ילדייך - חשוב שיידעו היטב היכן את עומדת בנושא שמירת השבת (ולמשל, עד כמה חילול השבת פוגע בך). אין כאן דבר העלול לחבל באחדות המשפחה. מובן שעל הילדים הצעירים תוכלי להמשיך ולאכוף בפועל את אורח חייך כתנאי לחיים בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)