מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    אני
    12/07/2009

אצלי במשפחה אין יום ללא מריבות. לרוב זה כולם נגד אבא. אף אחד לא אוהב את המצב והוא מחמיר מיום ליום. אני מרגישה שאבא שלי בדיכאון עמוק, כבר כמה פעמים הוא נטל כדורים שונים ולאחרונה המצב התדרדר לשאלה חיים או מוות!
    מה עושים. איזה סוג טיפול ניתן ללכת?
    אשמח לקבל תשובה מנומק בהקדם, זה חשוב ודחוף למשפחה שלמה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• לאני

ד``ר חיים היילפרין
    18/07/2009

בשאלתך חסר מידע משמעותי אודות בני המשפחה אותו ניתן לקבל רק בשיחה ממש (כגון גילאיכם, הסטוריית המריבות במשפחה או האם אביך מוכן לגשת לטיפול) ולכן אענה באופן כללי: הדרך המומלצת לפתור את הבעיות במשפחה היא באמצעות טיפול משפחתי אצל פסיכולוג קליני ו/או מטפל משפחתי מוסמך. במקרה חירום (חיים או מוות) יש להתקשר למוקדי החירום של המשטרה ומד"א או לשירותי הרווחה במקום מגוריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אוכל לקבל המלצה?

אני
    19/07/2009

האם תוכל להמליץ על פסיכולוג קליני באיזור פ"ת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני

ד``ר חיים היילפרין
    25/07/2009

אני מנוע עקרונית מלהמליץ על מטפלים ספציפיים (בפ"ת ובכלל) אך את יכולה לברר דרך קופת החולים או באלפונים המקוונים של הסתדרות הפסיכולוגים ואיט"ה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו