מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבתא בבעיהרינה14/08/2009
הבעל של בתי כועס עלי כרונית. אנחנו גרים בשכנות ואני עוזרת המון עם הילדה ותוך כדי עוזרת להם בבית. יש לו רק ביקורת ושום תודה ובשבילי זה מאמץ עצום. אלא שבשביל הבת והנכדה אני מוכנה לעבוד קשה. הוא משגע אותה שאצא לו מהחיים אף על פי שאני בקושי רואה אותו אבל עצם הידיעה שאני שם מטפלת בבת שלו ובבית שלו - מכעיסה אותו. יש לו רקע בעיתי מהבית עם אמא שהיום לא בתמונה והוא גדל במשפחה לא מתפקדת. אני כמו בד אדום בשבילו. אבל אני רוצה לעזור לבת. המצב כואב לי מאד. מצד אחד אני חושבת להפסיק לעזור בכלל ומצד שני איך אעשה את זה לבת שלי. איך אני יכולה גם להיות בשבילה וגם שלא יריבו עלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן
ד``ר חיים היילפרין15/08/2009דיאלוג פתוח בין שלושתכם יקדם אתכם ככל שניתן בנסיבות. חשוב שתעמידי את חתנך במקומו (בשקט, לא בתוקפנות) ותבהירי לו שאת ראויה רק לתודה על תרומתך. שוחחי עם בתך עד כמה תרומתך לה שווה את מחיר הריבים עם בעלה. אם היא מעוניינת שתמשיכי, עשי כן ופשוט שמרי מרחק מהבעל ואל תקחי ללב את ייחסו העויין; אם היא בוחרת ב"שקט תעשייתי" על פני עזרתך, יהא עליך להפחית ממעורבותך, עם כל הצער שבדבר. דיאלוג פתוח מול הבעל (במסגרתו תשוחחו על מה שמציק לו, כיצד ניתן לשפר את הדברים וכיו"ב) עשוי גם להוביל לשינוי לטובה (חלקי לפחות) ביחסו אליך, ובכלל. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)